g-Lyft 2017

Facebook
Twitter
LinkedIn

För andra året i rad arrangerade g-ACK AB lyftseminariet g-LYFT och i år även med den populära lyftmässan! Evenemanget är resultatet av ett nära samarbete med branschen, våra besiktningskunder, serviceföretag och kranleverantörer – Vi tackar för förtroendet!

g-LYFT 2017 gick av stapeln på Stadshotellet i Växjö och samlade nära 120 deltagare som under två dagar fick höra på föreläsningar om bland annat det gigantiska industriprojektet ESS i Lund, reparationssvetsning av lyftdon, årets haverier, korrekta infästningar i betong och information om stållinor. Förra årets programpunkt som gäller presentation av förstörande provning följdes i år upp med provdragning av stållineredskap och two-blocking (toppkörning) av lintelfer. Den ”förstörande verksamheten” är ett resultat av ett nära samarbete med företagen Certex, Gripp och BLH Nobel.

Stadshotellet var platsen för g-LYFT 2017 där mässhallarna var i direkt anknytning till stora föreläsningssalen. På kvällen var vi många som blev ”förtrollade” av Sveriges idag mest eftertraktade magiker David Persson!