Ny personal på g-ACK

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vår hemsida har inte förändrats mycket genom åren. Men lagom till årsskiftet 2021 – 22 så fick vi den nya hemsidan på plats. Det känns bra! Viljan att få till hemsidan har inte saknats, däremot tiden… Som det anstår sanna tidsoptimister så har vi låtit en del information vänta in ”den nya sidan”. Däribland presentation av ny personal.

Så då kan vi, glädjande nog, presentera flera nya ansikten när nu sidan är klar och tiden känns rätt.

Daniel Andersson

Daniel kommer närmast från studier på Växjö Universitet. Anställningen började i september 2019 och avsikten var främst att satsa ytterligare inom segmentet konstruktions-, beräkningskontroll. En kompetens som alltid varit något av ett adelsmärke för kontoret i Växjö. En tradition som vår mentor Walter Heinrich inledde redan på 70-talet och som sedan Kjell drivit så framgångsrikt. Nu blir Daniel tredje generationen, bokstavligt talat, eftersom den alltid lika engagerade Walter hela tiden stöttat Daniel med kompletterande utbildning redan från starten. Daniel arbetar även med besiktningsuppdrag men en allt större del av tiden går åt för avancerade tjänster inom konstruktions- och beräkningskontroll. Daniel är stationerad vid kontoret i Växjö

Tommy Lundberg

Tommy började sin anställning vid kontoret i Jönköping 2020-08-01. Sin bakgrund har han inom hissbranschen där han både byggt och servat hissar och portar de senaste 32 åren. Det ger oss ett gediget tillskott av objektskunskap och praktisk kunnande inom båda dessa områden. Men Tommy kommer inte bara att arbeta med hissar och portar utan till stor del även med övriga lyftobjekt.

Thomas Salminen

Thomas började sin anställning 2021-10-01. Han är placerad vid Jönköpingskontoret. Thomas har jobbat med bland annat kranar, bygghissar och mobila arbetsplattformar i närmare 30 år. Förutom det stora kunnande detta för med sig inom områden där g-ACK är traditionellt starka, så har han ett brett allmäntekniskt kunnande. Thomas anställning innebär att vi både kan behålla och utveckla den anda och servicenivå vi utvecklat mot entreprenadsidan.

Magnus Lennartsson

Magnus jobbar som kundkontakt och säljare. En tjänst som vi saknat i många år men som blev verklighet under 2020. Det är med glädje vi övriga på teknikersidan ser hur Magnus med sin kunskap om marknad och uppsökande verksamhet raskt har utvecklat vårt marknadsarbete till en ny nivå.