Vi etablerar oss i Skåne

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vi har genomfört besiktningar i Skåne under flera år och har redan en stark kundbas. Frågan som vi ofta fått är varför vi inte redan etablerat oss med kontor och personal. Det enkla svaret är nog att vi alltid strävat efter att konsolidera och utveckla det vi har först och att ta ett steg i taget. Nu känns det rätt att ta det steget av flera skäl!

Skåne är steget och Malmö tror vi är den rätta platsen. Malmö blir vår fjärde etablering efter Jönköping, Växjö och Karlskrona. Besiktning är ju ett uppsökande yrke så en god geografisk täckning ger oss nya möjligheter att följa med i marknadens utveckling.

Vid årsskiftet fick vi möjligheten att erbjuda Anders Östergren en anställning. Anders, som vi känner väl sedan tidigare, har arbetat som lyftbesiktningsman sedan mitten av 90-talet med Skåne som bas. Han är omvittnat kunnig och känd för sin serviceinriktade inställning och starka vilja att alltid hjälpa till. Vi är glada för att han nu tar tillfället att fortsätta sin utveckling på g-ACK. Tillsammans med Anders har vi alla möjligheter att få till en riktigt bra och växande verksamhet i Skåne.

Anders började sin anställning den 11 april.

Är du intresserade av att komma i kontakt med Anders, boka en besiktning, ett besök eller vill få en offert är du välkommen att ta kontakt med honom direkt eller med någon av oss andra:

Anders Östergren

Mobil 072-201 50 00

Växel 010-205 12 00

Anders.ostergren@g-ack.com