Inbjudan till g-LYFT 17

Facebook
Twitter
LinkedIn

Succé, ja vad annat kan man säga, g-LYFT 2016 innebar fullt slott! Under två dagar samlades 100 personer som tog del av föreläsningar och utbytte erfarenheter. För mer information se; www.g-ack.com/g-lyft-2016/

Det är tydligt att kranbranschen har ett stort intresse av ett seminarium med fokus på just lyftfrågor! Ett seminarium där erfarenheter utbyts, funderingar ventileras och nya kontakter knyts.

Vi på g-ACK lyfter på hatten inför deltagarnas intresse. Nyheter som i fjol fick ett kraftigt genomslag kommer vi att spinna vidare på. Det innebär att ”Årets Provdragning” återkommer där vi i samarbete med Certex visar nya resultat från spännande provdragningar. Även nya ”udda tester” såsom uthållighetstestet av en kättingtelfer som presenterades i fjol kommer med i år. Förhoppningen är ett något snabbare resultat… De ”udda testerna” genomförs i samarbete med Gripp, så blir det även i år. Den som kommer får se!?

Många var det som i fjol efterfrågade ”Lyftmässan”. Vi lyssnar på våra besökare så g-LYFT 2017 innehåller även utställare som skapar en lyftmässa.

Ni som ännu inte fått inbjudan för 2017 kan hämta den på följande länk
g-ACK AB_Inbjudan 2017_A4

 

Välkommen till g-ACK AB och Stadshotellet i Växjö